Ekenäs Tennisklubb är en förening som varit verksam i drygt 70 år. Föreningen
bedriver tennisverksamhet för såväl vuxna som barn- och ungdomar. Föreningen arrangerar även tävlingar, kurser och övriga evenemang.


Vi jobbar hela tiden framåt och strävar till att kontinuerligt utveckla verksamheten. Tennis är en sport som passar de flesta och med en ny hemsida och synlighet på sociala medier hoppas vi nu att ännu fler hittar sporten och vill komma med i föreningen.


För att kunna utveckla verksamheten behöver vi ekonomiskt stöd i form av sponsorering. Nu söker vi sponsorer som vill stödja oss och synas tillsammans med oss under året 2017. Att vara sponsor gynnar inte bara föreningen utan även er som sponsor. Tennis är en sport och aktivitet som även sommargäster, besökare och turister kan ta del av och dessa besökare behöver tjänster och service som olika företag i staden kan erbjuda dem. Därför är också företagens synlighet viktig.


Ekenäs Tennisklubb erbjuder sina sponsorer flera olika sponsoralternativ med fördelar både för föreningen och för er som sponsor. Som sponsor kommer ni att få synlighet i tennishallen, på utebanorna, i tennistidningen och på den nya hemsidan. Helt enligt era egna önskemål.


Alla sponsorengagemang – stora som små – är lika viktiga och uppskattade av oss och vi vill gärna diskutera med er hur vårt samarbete kan se ut!

Sponsorpaket

 
 
 
 

Ekenäs Tennisklubb r.f.
Alkärrsgatan 3
10600 Ekenäs
FINLAND

FO-nummer
1510818-8

Utebanor
Bryggerigatan 12
019 241 3213

 


 

Huvudtränare
Peter Helenius
050-374 9049

E-post
info@etktennis.fi


 

Ab Ekenäs Tennishall Oy
Alkärrsgatan 3
10600 Ekenäs
FINLAND

FO-nummer
1714534-5

Innebanor
Alkärrsgatan 3